NAZRI AHMAD 019 47 99 0 99

By: NAZRI AHMAD

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Friday, 9-Jan-2009 10:27 Email | Share | | Bookmark
Officially NAZRIAHMAD.COM

From NOW ON, all about NAZRI AHMAD Photography will be available here


Please click on the image and you will be redirect to www.nazriahmad.com

NAZRI AHMAD
[The Photographer]


Tuesday, 23-Dec-2008 10:46 Email | Share | | Bookmark
Outdoor | Maternity Photoshoot

Hepi Tuesday folks!ahad bru2 ni spt yg dijanjikan aku to my wife n her friends..maka secara rasminy aku tunaikn satu sesi fotogedik wife brsama kwn2 ofisny..punya la riang gembira la la la they all semua ckp u..trs terasa diri diorg tu model2 dr agency ntah yg dr mana dtg pn xtau..



kunun2 skg dh jd top model mcm ANTM tu..kekeke, apa2 pn we all ( including Sham Deelapena, Saupix Ahmad dan AE Undergroundcrewz ) having so so so so much fun there shooting those girls yg xreti kontrol cun n xmalu2 dpn kamera..mmg superb abes wa ckp lu..dr mula shooting smpai abes smpai la lewat petang..at the end, spai nk jln pn xleh dh bcoz letih sgt..br korg tau cmana letihny shooting ni..tp xserik, they want more!

siap pesan "pasni kalau blh kami nk join lg leh x?"..aku ckp cmni..."boleh, tp nk prosperity burger satu hari sekali selama 7hari berturut2..okey wifey n the gang?ada berani ka....kekeke..





mmg best hr tu, dh la fun gila shoot budak2 ni..pastu blh layan mentekedarah makanan yg diorg masak plak tu..antarany yg aku xleh lupa smpai hr ni..hash brown yg finy buat..sekali tgk, mcm roti rendam telur yg digoreng!kekekeke..adehh la cmana la depa ni nk masak utk laki depa nti..rs best lak blh kutuk geng2 fotogedik ni dlm ni..jgn marah aaaaa finy
































Phewwww...bykny gmbr..in case kalau u all termiss any pic, just CLICK HERE


Wednesday, 10-Dec-2008 10:26 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pertunangan Waridah

Alhamdulillah, sabtu hr tu 6hb Disember 2008, selamat sudah majlis pertunangan Waridah dan Zariff. ;p kt kg aku Lahar Minyak Kepala Batas Penang.




The Waridah tgh bersiap



Mula2 senyum agak kekok









Sah kini tunangan org..which means dugaan lebih la..



Upacara suap gula..time ni ramai yg take turn utk suap gula..pasni kn check kncing manis la nmpkny



Those eyes



Diapit n disyang anak menakan







Haaaa, this is the best part!KAMI LOVE MILITAN!



Cincin Pertunangan





Yea!



Warkah cinta gitu



Again, KAMI LOVE MILITAN!


Alhamdulillah sekali lg aku panjatkn..majlis bertunang selesai dgn jayany!
So kpd waridah, diucapkn selamat bertunang..Semoga cpt melangsungkn pernikahan n dikurniakan anak yg ramai..

* KLIK SINI utk gmbr selebihny

NAZRI AHMAD
The Northern Regime of MILITAN
MILITAN PHOTOGRAPHY
019 47 99 0 99


Tuesday, 2-Dec-2008 05:41 Email | Share | | Bookmark
K O N F L I K





Monday, 17-Nov-2008 02:25 Email | Share | | Bookmark
Street Shooting Bukit Mertajam

Hr ni Isnin..kemaren pada hari ahad bersamaan 16hb 11 tahun 2008 aku, sham deelapena, edan, dan jgk end -- aku pn xsure spelling ni btoi ka dak-- p street shooting kt Bukit Mertajam Penang. Aku yg xpnh street shooting ni cuba mempraktikkn apa yg aku belajaq hr tu..ni antara yg aku dpt hr tu..tp ternyataa aku amat enjoy shoot hr tu..best rupany street shooting ni..pasni nk p lg la.. ;p



Sekitar persimpangan Jalan Stesyen di pagi hari


Jalan Stesyen


Deretan bangunan tinggalan zaman penjajahan British.Sesetengahny ada yg telah diubahsuai.


Lorong shortcut menuju ke Pasar Basah


Jalan raya mulai sibuk dengan motosikal dan kereta berderet2


Tidak ketinggalan juga pejalan kami di mana di kawasan ini penuh dgn warga asing dr Nepal.Banyak terdapat 'CAFE' Nepal di sini.Ia bagaikan STARBUCKS bg mereka ;p


Lintasan Pejalan kaki berhadapan dengan bangunan usang


Pejalan kaki mula melintas


Sekitar rumah berhala berhampiran pasar basah


Tempat perhentian Teksi dan Kereta Sewa


Bunga


Petition writer anyone? --- petision?


Alka Ria --- cukup femes kt cni, byk baju n kain2 murah.Cni la tmpt aku selalu shopping kain baju melayu utk hr raya..


Dalam pagar ni ada loker pekerja2 Alka Ria aku terperasan ada gmbr2 ulamak terkenal dlm pagar ni


Orang ramai berpusu2 di Pasar Besar Bukit Mertajam


Kalau xsalah aku, ayat ni tertulis cmni --- KATAK HIDUP ADA JUAL DISINI


Uncle ni ckp, " shoot gmbr ni kasi ada saya puny muka aaaa" ;p

Kesimpulanny cewah..hehe..mmg best layan street shooting ni..Insyaallah pasni aku plan nk shoot lg la..cr tmpt lain plak..sapa2 yg nk join jom la..or sapa2 yg ada nk shoot tu jgn lupa roger2 aku..salam hormat babai!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net